Jaja, we waren er weer bij hoor! Vroeg vertrokken om op tijd te zijn voor de PSI, grootste Europese beurs voor de promotionele producten markt. Onderweg even bij een benzine station ontbeten en weer door!

Tijdens de show veel nieuwe leveranciers gezien en weer leuke nieuwe gadgets gespot. Gelukkig hadden we dit jaar geen autopech en waren we op tijd weer thuis.

We vertrokken met lege koffers en kwamen terug met koffers en tassen vol catalogi van interessante leveranciers en give-aways die je tijdens de show in overvloed ontvangt. Wat ons is opgevallen dit jaar is dat alles steeds meer gaat lijken op retail. Ook zie je steeds meer promotionele producten die met technologie te maken hebben of juist duurzaam en ecologisch zijn.

Onze top 6 nieuwe producten:

  1. EGG powerstation

Deze vernieuwde stekkerdoos ziet er super leuk en modern uit en is helemaal te personaliseren met eigen cover. Het maakt niet uit waar je de stekker instopt, hij doet het! Er is ruimte voor 15 stekkers en 2 USB’s en kan dus wel 17 apparaten tegelijk opladen!

  1. Lenny

Lenny is een lanyard en oplaadkabel in 1. Gebruik hem om je entreekaart, sleutels, visitekaartje, etc aan te hangen of maak de buckle los voor het opladen van je telefoon of tablet. De kabel heeft een standaard usb aansluiting en een 2 in 1 connector voor zowel Micro USB als Lightning.

  1. Join the Pipe

Deze design fles is een handige herbruikbare waterfles voor elke dag gebruik. Bovendien steun je het goede doel met de aankoop van deze fles. Voor elke verkochte waterfles gaat er namelijk een fles naar een kind in Afrika. De fles heeft een dubbele dop zodat je hem goed schoon kunt houden en de fles kan in de vaatwasser gereinigd worden. Join the pipe zet zich verder in voor tappunten bij sportparken en arme landen.

  1. Dotons

We waren al fan nadat we zelf een leuke order mochten doen met deze dotons, maar konden het niet laten om nog een paar samples in onze tas te stoppen tijdens de show. Deze hoesjes kun je over de meeste knopen plaatsen en hiermee krijg je met een simpele touch een gepersonaliseerd overhemd of shirt.

  1. Paper bag

Een papieren tas met non woven hendels en binnenkant. Deze gerecycelde tas kan tot wel 20 kg dragen! Hij is lekker groot, dus handig voor de dagelijkse boodschappen en is ook nog eens te personaliseren met een grote mooie print.

Interesse in één van deze producten? Laat het ons weten en we zorgen voor een passende offerte!