10 en 11 mei waren wij ook aanwezig bij de PromZ, de beurs voor promotionele producten, relatiegeschenken en actiemarketing. Dit keer werd de beurs voor het eerst gehouden in Ahoy, Rotterdam, lekker dichtbij dus! Daarom konden we het niet laten om even een kijkje te nemen en op zoek te gaan naar de laatste trends.

Zo konden we niet onder dé trend van 2017 uit; de Fidget Spinner! 

Veel stands boden deze gadget aan, die zou moeten zorgen voor ontspanning. Naast gadgets, waren er veel duurzame en innovatieve producten te zien, zoals een tumbler die je via een app laat weten of je genoeg hebt 

gedronken en wat de temperatuur van je drank is. Dit is ook af te lezen op de dop.

En over doppen gesproken… Tijdens de beurs hoorden we steeds de champagne ploppen, dachten we, maar dit bleek het nieuwe product, de ‘Plopr’ te zijn. Met de Plopr kun je die authentieke champagne plop nu ook horen als je een flesje bier of cola opent! De Plopr is in te zetten als relatiegeschenk en is te personaliseren met uw eigen logo. De Plopr heeft ook de publieksprijs gewonnen, en terecht. We hebben hem getest en hij werkt hoor! Ook benieuwd? Stuur ons even een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.

Zie hier hoe de Plopr ontstaan is en gebruikt kan worden.