Iedereen heeft er tientallen thuis en op kantoor liggen, maar toch werken pennen nog steeds goed als promotioneel product! Wat is precies de kracht van een reclame pen?

Iedereen heeft er tientallen thuis en op kantoor liggen, maar toch werken pennen nog steeds goed als promotioneel product!
Wat is precies de kracht van een reclame pen?

Promotionele producten verhogen naamsbekendheid, loyaliteit en creëren een voorkeur voor bedrijven die deze producten inzetten. Vaak denken bedrijven dat promotionele producten niet veel effect hebben, maar wist je dat een promotioneel product effectiever is dan een tv commercial? En neem nou die reclame pen, gemiddeld wisselt deze 7 keer van eigenaar. Het totale bereik van promotionele items op een gemiddelde dag is 88% en heeft hiermee een groter bereik dan radio, tv, kranten en posters.

Bijna iedereen maakt dagelijks gebruik van promotionele producten. Een goed promotioneel product wordt gevormd door vier factoren: bruikbaarheid, kwaliteit, bedrukking en originaliteit.Een promotioneel product dat voldoet aan drie van de vier factoren zal doorgaans langer bewaard worden. Dit zorgt er voor dat de boodschap/reclame vaker wordt overgebracht.

Een promotioneel product hoeft ook helemaal niet duur te zijn, denk bijvoorbeeld weer aan die pen. Deze kost relatief weinig en je doelgroep zal er jaren mee doen.Bovendien, iedereen houdt toch van een cadeautje?!

Bekijk ons huidig assortiment op onze webshop!

Pennen